Ανακοινώθηκε η νέα ψηφιακή φωτογραφική της Panasonic

Ανακοινώθηκε η νέα ψηφιακή φωτογραφική της Panasonic
 
Η Panasonic ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία της GH3, της νέας φωτογραφικής μηχανής της σειράς Lumix.

Με σένσορα 16 megapixel, νέο επεξεργαστή, σώμα από κράμα μαγνησίου ανθεκτικό στη σκόνη και στις πιτσιλιές και OLED οθόνη, η GH3 αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρείας στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Η νέα έκδοση της Lumix έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Η οθόνη της είναι τεχνολογίας OLED γεγονός που βελτιώνει την ευκρίνεια της σε ανοιχτούς χώρους, ενώ υποστηρίζει χειροκίνητο focus με άγγιγμα της.

Μπορεί να καταγράψει βίντεο σε μορφή MP4, MOV, AVCHD και AVCHD Progressive με μέγιστο bandwidth στα 72Mbps και έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, έως 30 σε μορφή AVCHD.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_950.jpeg?w=1110

Ταυτόχρονα η Lumix GH3 διαθέτει συνδεσιμότητα WiFi, γεγονός που επιτρέπει στον χρήστη να τη χειρίζεται από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.

Διαθέτει βύσματα 3.5 χιλιοστών για την είσοδο και έξοδο εικόνας και ήχου ενώ μαζί με την κυκλοφορία της θα είναι διαθέσιμος ένας φακός F2.8 35-100mm.

Η Lumix GH3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα προς το τέλος του χρόνου ενώ η Panasonic δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποια προτεινόμενη τιμή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1039.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1126.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC