Ετοιμάζονται οι πρώτες «έξυπνες» λάμπες

Ετοιμάζονται οι πρώτες «έξυπνες» λάμπες
 
Ένα νέο project που ξεκίνησε πρόσφατα στο Kickstarter υπόσχεται τον πλήρη έλεγχο των λαμπτήρων στο σπίτι σας αποκλειστικά από το smartphone σας…

Οι λαμπτήρες LIFX τοποθετούνται ακριβώς όπως μια απλή λάμπα, χωρίς την ανάγκη αντάπτορα ή επιπλέον καλωδίωσης.

Ο έλεγχος τους επιτυγχάνεται μέσω smartphone (Android ή iPhone) και πέρα από την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση τους, περιλαμβάνει την αλλαγή της φωτεινότητας, του χρώματος αλλά και τον προγραμματισμό της λειτουργίας τους.

Οι χρήστες μπορούν ακόμα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στις… λάμπες, αφού το πρόγραμμα θα τους επιτρέπει να αναβοσβήνουν με συγκεκριμένο χρώμα ή συχνότητα σε κάθε νέο μήνυμα, tweet ή like.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_951.jpeg?w=1110

Το project δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Kickstarter και έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό των 283.394 δολαρίων, πράγμα που σημαίνει πως σίγουρα θα βγει στην παραγωγή.

Η αξία κάθε λαμπτήρα ανέρχεται στα 69 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2013.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1040.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC