Ανακοινώθηκε το Archos GamePad

Ανακοινώθηκε το Archos GamePad
 
Η Archos εν όψει της έκθεσης IFA στο Βερολίνο ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου tablet αποκλειστικά για gaming. Τόσο από τον σχεδιασμό όσο και από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως η εταιρεία σκοπεύει να «χτυπήσει» To PS Vita αλλά και το WikiPad ενώ η τιμή του αναμένεται να προσελκύσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς mobile gamers.

Το GamePad είναι ένα tablet με Android, capacitive οθόνη 7 ιντσών και ενσωματωμένα controls αριστερά και δεξιά της οθόνης. Χρησιμοποιεί διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz με τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών Mali 400mp. Αντίθετα με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, το GamePad θα είναι πιστοποιημένο από την Google, γεγονός που σημαίνει πως θα διαθέτει κανονικά το Play Store για την αγορά παιχνιξδιών και προγραμμάτων. Σημαντικό επίσης είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να προγραμματίζουν τα controls όπως θέλουν, όπως συμβαίνει και στο Xperia Play.

Η Archos ουσιαστικά σκοπεύει να προσελκύσει gamers που δεν θέλουν να επενδύσουν αρκετά χρήματα στο PS Vita και βέβαια θέλουν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα του Android.

To GamePad αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Οκτωβρίου με τιμή κάτω από τα 160 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC