Ανάλυση δείχνει μείωση 1% στους χρήστες του Facebook

Ανάλυση δείχνει μείωση 1% στους χρήστες του Facebook
 
Πτώση 1% κατέγραψε η μετοχή του Facebook την Τρίτη, σημειώνοντας νέες απώλειες, μετά από ανακοίνωση στοιχείων έρευνας, σύμφωνα με τα οποία το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε μείωση του αριθμού των χρηστών του κατά 1% στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Ο αναλυτής της Capstone, Rory Maher ανέφερε ότι, αφού παρακολούθησε μέσω ειδικού λογισμικού την εξέλιξη του αριθμού των χρηστών ανά χώρα τους τελευταίους έξι μήνες σε πάνω από 200 χώρες, κατέληξε ότι το Facebook έχασε χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη σε ποσοστό 1,1%.

Από τις 23 χώρες στις οποίες η διείσδυση του Facebook ξεπερνά το 50%, μόνο εννέα παρουσίασαν αξιόλογη αύξηση της βάσης των χρηστών το τελευταίο τρίμηνο, ενώ οι υπόλοιπες 14 χώρες είτε είχαν λιγότερους χρήστες είτε η μεταβολή ήταν πολύ μικρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC