ΑΝΑΜΟΝΗ – Δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στο Facebook η Βραζιλία

ΑΝΑΜΟΝΗ – Δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στο Facebook η Βραζιλία
 

Αν και η χώρα που έχει την πρωτοκαθεδρία στο Facebook δεν είναι άλλη από τις ΗΠΑ, για τη δεύτερη θέση υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν η Ινδία, τώρα έχει πάρει τη θέση της η χώρα του καφέ και της σάμπας.

Μιλάμε για την Βραζιλία φυσικά η οποία με 46 εκατομμύρια χρήστες έχει εκτοπίσει την Ινδία στην τρίτη θέση. Ή διαφορά βέβαια που έχει με την ασιατική χώρα είναι μικρή. Μόνο ένα εκατομμύριο μέλη.

Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι τα μέλη της υπηρεσίας αυξήθηκαν κατά 22% μέσα σε μόνο 3 μήνες πρόκειται για σημαντική επιτυχία. Επιπλέον, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι μέχρι τώρα κυρίαρχη πλατφόρμα στη Βραζιλία ήταν το Orkut της Google, το Facebook έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC