Εκτός από το iPad 2 υπάρχει και το iPad 2.4

Εκτός από το iPad 2 υπάρχει και το iPad 2.4
 

Με το νέο iPad να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, το iPad 2 έχει πάψει σχεδόν να συζητιέται από τους χρήστες. Παρόλα αυτά παραμένει δημοφιλές καθώς η μειωμένη του τιμή το κάνει αρκετά ελκυστική επιλογή για όποιον θα ήθελε να αγοράσει το tablet της Apple.

Παρόλα αυτά όπως μαθαίνουμε εκτός από τα δύο αυτά μοντέλα υπάρχει και ένα ακόμη ενδιάμεσο. Η Apple δεν αναφέρει τίποτε γι’ αυτό επίσημα αλλά κυκλοφορεί στα καταστήματα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αγοράζουν.

Πρόκειται για το iPad 2.4. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ο σχεδιασμός του με βάση την αρχιτεκτονική 32nm αντί για τα 45nm της κανονικής έκδοσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις.

Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να διακρίνει κανείς τη συγκεκριμένη έκδοση από όλες τις υπόλοιπες. Η μόνη μέθοδος είναι να ανοίξει τη συσκευή και να τρέξει κάποια εφαρμογή όπως τα Geekbench, Linpack και Battery Life Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC