Ανεβαίνει το Ice Cream Sandwich

Ανεβαίνει το Ice Cream Sandwich
 

Αν και η διείσδυση του Ice Cream Sandwich στις συσκευές Android φαινόταν αρκετά απογοητευτική, φαίνεται ότι αργά αλλά σταθερά οι χρήστες έχουν ξεκινήσει να το εγκαθιστούν στις συσκευές τους. Βέβαια για τη μη εξάπλωση του ευθύνονται και οι κατασκευάστριες εταιρείες καθώς καθυστερούν χαρακτηριστικά να κάνουν διαθέσιμα updates.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις το Ice Cream Sandwich βρίσκεται πλέον στο 16% των smartphones και tablets που κάνουν χρήση του Android. Από την άλλη αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχει πλέον η χρήση του καθώς ήδη είναι διαθέσιμο το Android Jelly Βean το οποίο μάλιστα είναι εγκατεστημένο στο 0.8% των σχετικών συσκευών παρά την εξαιρετικά πρόσφατη κυκλοφορία του.

Φαίνεται όμως ότι θα αποτελέσει κάποιο είδος προετοιμασίας για το Android 4.1. Θα δουν δηλαδή οι εταιρείες πόσο εύκολα μπορούν να εγκαταστήσουν το Ice Cream Sandwich και με βάση αυτό θα προχωρήσουν και στο Android 4.1 Jelly Βean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC