Σε απολύσεις θα προχωρήσει η RIM

Σε απολύσεις θα προχωρήσει η RIM
 

Πολύ δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για την, άλλοτε κραταιά, Research in Motion. Η καναδική εταιρεία αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα και οπωσδήποτε η όποια ανάκαμψη της θα είναι πραγματικά ηράκλειος άθλος.

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσει τις μεγάλες και πρωτοφανείς για το μέγεθός τους οικονομικές προκλήσεις, θα απομακρύνει τουλάχιστον 3.000 υπαλλήλους μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Από αυτούς φαίνεται να εξαιρείται η ομάδα των ατόμων που αναπτύσσει το BlackBerry 10 και όσοι ασχολούνται με τις εταιρικές πωλήσεις. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος Αυγούστου η RIM θέλει να έχει ξεμπερδέψει τελείως με το θέμα αυτό.

Το αν πράγματι η κίνηση αυτή θα της επιτρέψει να ανακάμψει φυσικά δεν το γνωρίζουμε. Παρόλα αυτά η εταιρεία ελπίζει ότι η κυκλοφορία των πρώτων BlackBerry 10 συσκευών, θα της δώσει τη δυνατότητα να ανακτήσει μερίδιο της αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC