Άνετη πληκτρολόγηση με προστασία της συσκευής

Άνετη πληκτρολόγηση με προστασία της συσκευής
 
Διευρύνοντας τη γκάμα της με περιφερειακά για ταμπλέτες, η Logitech παρουσίασε δύο νέα προϊόντα, το Logitech Keyboard Folio και το Logitech Keyboard Folio mini, έτσι σχεδιασμένα ώστε και να προστατεύουν την ταμπλέτα με την οθόνη της και να την κολακεύουν αισθητικά, καθώς καλύπτονται από ιδιαίτερα υφάσματα, σε ποικιλία χρωμάτων, που ταιριάζουν με το προσωπικό στυλ του καθενός.

«Ο στόχος μας με το νέο Logitech Keyboard Folio ήταν να εξελίξουμε την εμπειρία πληκτρολόγησης του καλύμματος-πληκτρολογίου Logitech Ultrathin (που ήδη είχε βραβευθεί για τη λειτουργικότητα του), προσθέτοντας ένα εξτρά στρώμα προστασίας» εξήγησε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης για περιφερειακά ταμπλέτας της Logitech.

«Για να πάμε όμως ακόμη ένα βήμα πιο μακριά, συνδυάσαμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στην κατασκευή πληκτρολογίων με υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να προσφέρουμε ακριβώς εκείνη την εξεζητημένη αίσθηση στην λειτουργικότητα και προστασία, που οι χρήστες θέλουν και απαιτούν για τις ταμπλέτες τους».

Το Logitech Keyboard Folio συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth και προσφέρει την αίσθηση της χρήσης τυπικών πλήκτρων κανονικού μεγέθους (μαζί με ειδικά πλήκτρα συντόμευσης για ειδικές λειτουργίες του iPad), βοηθώντας το χρήστη του να ξεπεράσει τους περιορισμούς της πληκτρολόγησης σε μια οθόνη αφής.

H Logitech, στα νέα μοντέλα της, πέτυχε να παντρέψει την αισθητική με την πρακτικότητα, συνδυάζοντας εξελιγμένα υλικά κατασκευής με μια σχεδίαση με καθαρές γραμμές, σε βιομηχανικό look. Έτσι ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες του μοντέρνου χρήστη, να έχει στη διάθεσή του ένα προϊόν που ταιριάζει με το στυλ του, αλλά και να προστατεύει αποτελεσματικά την ταμπλέτα του. Ειδικά στο θέμα της προστασίας και της λειτουργικότητας, η Logitech έκανε ακόμη ένα βήμα εξέλιξης, ενσωματώνοντας μαγνητικά κλιπ ασφάλισης ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα να πάθει ζημιά η ταμπλέτα όταν την μεταφέρουμε. Επίσης, υπάρχει στήριγμα δύο θέσεων, ώστε να απολαμβάνουμε την θέαση του iPad ή του iPad mini μας στην ιδανική γωνία. Τέλος, το Logitech Keyboard Folio διαθέτει λειτουργία άμεσης έναρξης και παύσης της ταμπλέτας, όταν αντίστοιχα το ανοίγουμε ή το κλείνουμε, συντηρώντας έτσι την διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Logitech Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 99,99 ευρώ. Αντίστοιχα το Logitech Keyboard Folio mini αναμένεται τον Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 79,99 ευρώ. Και τα δύο προϊόντα θα διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων (στην ελληνική αγορά θα διατίθενται το ροζ και το ανθρακί / μαύρο).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC