Ανοδική προβλέπεται η πορεία των tablets

Ανοδική προβλέπεται η πορεία των tablets
 

Ημέρα με την ημέρα tablets δείχνουν να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μπαίνοντας όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Apple οφείλει στο iPad τεράστιο μερίδιο από τα έσοδα της. Ούτε βέβαια ότι η Microsoft θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά αυτή κυκλοφορώντας δύο διαφορετικές εκδοχές του δικού της tablet του Surface στο τέλος του χρόνου και ετοιμάζοντας ήδη τον διάδοχο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις μέχρι το 2017 οι πωλήσεις των tablets θα ξεπεράσουν σε τζίρο και χρήση τα laptops. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντικαταστήσουν και τελείως τα smartphone καθώς πολλοί τα παίρνουν μαζί τους όπου και αν πάνε γεγονός που μειώνει την εξάρτηση από αυτά. Όλα αυτά βέβαια μπορεί και να ανατραπούν από την κυκλοφορία των Google Glasses αλλά μέχρι τότε θα έχει περάσει αρκετός καιρός.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1033.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC