Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβάθμιση των Xperia σε Jelly Bean

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβάθμιση των Xperia σε Jelly Bean
 
Πριν από λίγες ημέρες, ο John Cooper, Product Manager της Sony, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών στο Facebook, αποκάλυψε πως δυο μοντέλα της σειράς Xperia, τα Arc S και Mini, δεν θα αναβαθμιστούν σε Android Jelly Bean, δήλωση η οποία όπως είναι λογικό προκάλεσε αντιδράσεις από τους κατόχους των κινητών της Sony.

Χτες όμως, μέσω του Xperia product blog, η Sony ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις του Cooper, ήταν λανθασμένες.

Η εταιρεία ακόμα τόνισε πως «ακόμα ερευνά» την αναβάθμιση σε Jelly Bean για όλες τις συσκευές της, η αναβάθμιση σε ICS για το Xperia S και ολόκληρη τη σειρά Xperia του 2011 συνεχίζει κανονικά, ενώ θα δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα μόλις πάρει τις τελικές της αποφάσεις.

Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει πως τα περσινά μοντέλα θα πάρουν Jelly Bean, οι πιθανότητες είναι αρκετά μεγάλες όμως δεδομένου πως τα κινητά διαθέτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να υποδεχτούν την νέα έκδοση του λειτουργικού.

Από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε μήπως τυχόν η Sony τα είδε σκούρα με τις αντιδράσεις των καταναλωτών και ανακάλεσε.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1016.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC