Άνοιξαν οι εγγραφές για το Wowzapp 2012

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Wowzapp 2012
 
Φοιτητές, προγραμματιστές και επιχειρηματίες σε όλον τον κόσμο που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές για τα Windows 8 μπορούν τώρα να εγγραφούν στο Wowzapp 2012: Worldwide Global Hackathon for Windows.

Το event θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσα τους η Ινδία, το Πακιστάν, η Τουρκία, η Φινλανδία και η Ελλάδα.

Συμμετέχοντες από αυτές τις χώρες θα δουλέψουν σε ομάδες προκειμένου να αναπτύξουν εφαρμογές οι οποίες θα δημοσιευτούν στο Windows Store.

Στην Ελλάδα, το Wowzapp 2012 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 14:00 έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00, στο The Hub Events, Αλκμήνης 5 στα Κάτω Πετράλωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event στην διεύθυνση wowzapp2012athensgreece.eventbrite.co.uk.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_9105.jpeg?w=1110

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους, όπως το Visual Studio 2012 Express για τα Windows 8 καθώς και ένα δωρεάν κωδικό εγγραφής στο Windows Store.

Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους, ενώ ειδικοί προγραμματιστές και εκπαιδευτές θα είναι σε ετοιμότητα να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τους βοηθήσουν να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1056.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC