Ανοιξιάτικη εκκαθάριση από τη Google – τέλος ο Google Reader

Ανοιξιάτικη εκκαθάριση από τη Google – τέλος ο Google Reader

H Google στα πλαίσια του φετινού “Spring Cleaning” ανακοίνωσε την παύση μιας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών της, τις οποίες δεν θεωρεί πλέον απαραίτητες, μεταξύ των οποίων και ο Google Reader.

 Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο προϊόν που σταματά την 1η Ιουλίου, είχε μεν πιστό κοινό αλλά με το πέρασμα του χρόνου η απήχησή του μειώθηκε σημαντικά, αφού τα RSS θεωρούνται κατά κάποιον τρόπο ξεπερασμένα.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα προϊόντα που σταματούν, συμπεριλαμβάνεται το Google Cloud Connect, ένα plug-in που έσωζε αυτόματα αρχεία τού Microsoft Office για Windows στο Google Drive, καθώς τις εκδόσεις για PC και Mac του Snapseed, ενός προγράμματος επεξεργασίας εικόνας, του οποίου θα συνεχίζει να διαθέτει δωρεάν τις mobile εκδόσεις του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, από το 2011 που ξεκίνησε το “θεσμό” τού Spring Cleaning, έχει σταματήσει περίπου 70 συνολικά υπηρεσίες και προϊόντα, στην προσπάθειά της να εστιάζει πάντα σε όσα έχουν περισσότερo ενδιαφέρον.

Η σελίδα του Google Reader, βγάζει πλέον αυτό το μήνυμα

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/03/fetcher_1.jpeg?w=1110

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC