Η Adobe ανακοίνωσε το Photoshop Touch για smartphones

Η Adobe ανακοίνωσε το Photoshop Touch για smartphones
Η Adobe ανακοίνωσε την έκδοση του Photoshop που θα είναι έτοιμη να εξοπλίσει τη συσκευή της επιλογής σας. Πρόσθεσε στην έκδοση Pro του Photoshop το νέο Photoshop Touch που θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του και που θα διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες της γνωστής πλατφόρμας. Η εφαρμογή επίσης θα διαθέτει τη λειτουργία Camera Fill αλλά και άλλα οπτικά εφέ μαζί με τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter αλλά και μέσω email και άλλων εφαρμογών.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στο Creative Cloud, με αυτόματο συγχρονισμό όλων των συσκευών σας και 2GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να ξεκινήσετε.

Για το iOS, το Photoshop Touch απαιτεί τις συσκευές iPhone 4S ή iPhone 5 ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, ενώ για την πλατφόρμα του Android θα χρειαστείτε τουλάχιστον την έκδοση Ice Cream Sandwich ή πιο πρόσφατη.

Μπορείτε να αγοράσετε την εφαρμογή μέσω iTunes και Google Play, με την τιμή του να είναι στα 4,49 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC