Απαθανατίστε τις καλοκαιρινές σας βουτιές!

Απαθανατίστε τις καλοκαιρινές σας βουτιές!
 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και για τους περισσότερους από εμάς έχει ταυτιστεί με βουτιές κάτω από το νερό! Συνήθως όμως η κάμερα μας, δεν μπορεί να μας ακολουθήσει. Αν λοιπόν θέλουμε να απαθανατίσουμε υποβρύχιες στιγμές γέλιου για να τις μοιραστούμε και να τις απολαύσουμε με τους αγαπημένους μας κατά κανόνα δεν μπορούμε. Ευτυχώς όμως πλέον έχουμε μια πολύ καλή λύση!

Αν λοιπόν θέλετε να τραβήξετε υποβρύχια πλάνα σε υψηλή ευκρίνεια Full HD και φωτογραφίες 20 megapixel, η αδιάβροχη Handycam GW55VE θα αποτελέσει τον ιδανικό σας σύντροφο στην παραλία, σε ποτάμια ή λίμνες! Χρησιμοποιήστε την άφοβα, ακόμα και σε βάθος 5μέτρων, ενώ κάνετε κατάδυση ή εξερευνάτε το βυθό με τον αναπνευστήρα σας.

Η βιντεοκάμερα GW55VE κατασκευάστηκε για να μας συνοδεύει στις καθημερινές μας περιπέτειες και η τεχνολογία της εξασφαλίζει για καθαρή και σταθερή λήψη βίντεο και φωτογραφιών Full HD σε κάθε περίσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC