Στη λογική του iTunes και του Spotify το Xbox Music

Στη λογική του iTunes και του Spotify το Xbox Music
 

Φαίνεται ότι η Microsoft θέλει να πορευτεί εκ του ασφαλούς και αποφεύγει ενέργειες που μπορεί να ξένιζαν και συνεπώς να απομάκρυναν τους χρήστες. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες το Xbox Music θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τραγούδια μέσω streaming, να τα αποθηκεύουν στο cloud, όπως βέβαια και να κατεβάζουν όποια από αυτά επιθυμούν.

Μάλιστα η εταιρεία ήδη διαπραγματεύεται με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες με στόχο να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο. Σε ό,τι αφορά τις συνδρομές αυτές θα είναι τόσο ετήσιες, όσο και μηνιαίες. Μάλιστα όσοι κάνουν χρήση της υπηρεσίας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγοράζουν και από συσκευές με Windows 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC