Απογοητευμένοι οι χρήστες από το Maps του iOS 6

Απογοητευμένοι οι χρήστες από το Maps του iOS 6
 
Είναι γνωστό ότι η Apple δεν τα πάει και τόσο καλά με τη Google. Επέλεξε λοιπόν να μην χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Maps αλλά να δημιουργήσει κάτι εξολοκλήρου δικό της ώστε να το ελέγχει και πλήρως.

Πρόκειται για την εφαρμογή Maps που υπάρχει πλέον στο iOS 6 στη θέση του Google Maps.

Παρόλο όμως που η εταιρεία του Cupertino εξαγόρασε τρεις διαφορετικές εταιρείες προκειμένου να φτιάξει τον ανταγωνιστή του Google Maps, όσοι έχουν κάνει αναβάθμιση στο νέο της mobile λειτουργικό δηλώνουν πλήρως απογοητευμένοι.

Παρόλα αυτά, αν και θεωρητικά η Google θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εφαρμογή προκειμένου να καλύψει το σχετικό κενό, προς το παρόν δεν δείχνει τέτοιες προθέσεις.

Οι λόγοι γι’ αυτή την απόφαση είναι ασαφείς. Φαίνεται όμως ότι στόχος της είναι με τον τρόπο αυτό να υπονομεύει όχι μόνο το νέο λειτουργικό αλλά και το iPhone 5.

Αφαιρώντας από τη συσκευή μια τόσο σημαντική λειτουργία όσο οι χάρτες, οπωσδήποτε την υποβαθμίζει αρκετά. Συνεπώς μάλλον προτιμά να χάσει κάποια έσοδα βραχυπρόθεσμα προκειμένου να δείξει την υπεροχή της απέναντι στην Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC