Η Samsung πικάρει την Apple

Η Samsung πικάρει την Apple
 
Πιστή στο «ραντεβού» της με την κυκλοφορία του νέου iPhone, η Samsung, όπως και πέρσι κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο με τίτλο «The Next Big Thing is Already Here» στοχεύοντας τόσο την Apple όσο και τον πανικό που προκαλείται από τους καταναλωτές της πριν από την κυκλοφορία κάποιας νέας συσκευής.

Η υπόθεση της διαφήμισης είναι ακριβώς η ίδια με την περσινή, με τους υποψήφιους αγοραστές iPhone να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα περιμένοντας το νέο τηλέφωνο.

Μάλιστα παρουσιάζει τους καταναλωτές της Apple λιγότερο ενημερωμένους για την τεχνολογία του iPhone 5, με έναν από αυτούς μάλιστα να αναφέρει πως δεν τον πειράζει που θα χρειαστεί μετατροπέα για το νέο dock connector αφού «φτιάχνουν τους πιο cool αντάπτορες!».

Ενώ βρίσκονται στην ουρά,ξαφνικά ένας από αυτούς, ο οποίος αποκαλύπτει στους υπόλοιπους πως δεν περιμένει ο ίδιος να αγοράσει το iPhone 5 απλά κρατάει θέση, βγάζει από την τσέπη του το Samsung Galaxy S3.

Μέσω του διαλόγου που ακολουθεί μεταξύ των κατόχων iPhone και Galaxy S3 η Samsung εμμέσως προβάλλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θεωρεί ανώτερα του iPhone 5, με τους κατόχους iPhone να δείχνουν αρχικά αδιάφοροι και αργότερα εντυπωσιασμένοι από τη μεγαλύτερη οθόνη, το S-Beam και το WiFi Photo Sharing.

Μάλιστα δεν λείπουν και οι σπόντες! Ένας από τους κατόχους του S3 απαντά πως «έχω LTE εδώ και αρκετό καιρό» ενώ κάποιος άλλος αποκαλύπτει πως κρατούσε θέση για τους γονείς του, υποδηλώνοντας εμμέσως πως η Samsung στοχεύει σε ένα λιγότερα γενικό και πιο ενθουσιώδες κοινό.

Δείτε τη διαφήμιση:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC