Απώλειες προκάλεσε στη Nintendo το 3DS

Απώλειες προκάλεσε στη Nintendo το 3DS
 

Με απώλειες έκλεισε το οικονομικό έτος για τη Nintendo καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε απώλειες που έφτασαν τα 350 εκατομμύρια ευρώ.

Βασικός λόγος τα αποτελέσματα αυτά είναι κατά την εταιρεία το Nintendo 3DS το οποίο κατά την έναρξη της κυκλοφορίας του είχε πολύ χαμηλές πωλήσεις. Το γεγονός την ανάγκασε να μειώσει αρκετά την τιμή του και παρόλο που κατάφερε να διαθέσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια τεμάχια, τα κέρδη της ήταν μηδαμινά.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι μέχρι το τέλος του 2013 το σκηνικό θα έχει ανατραπεί. Καταρχάς πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια όπως για παράδειγμα το πολυαναμενόμενο New Super Mario Bros. 2. Επιπλέον περιμένει πάρα πολλά από την κυκλοφορία του Wii U. Τέλος θα υπάρξει νέα τιμολογιακή πολιτική για το 3DS το οποίο και θα πωλείται σε υψηλότερη τιμή από το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC