Συνεργασία Facebook και HTC

Συνεργασία Facebook και HTC
 

Αν και ο ο Mark Zuckerberg είχε διαβεβαιώσει ότι δεν σκοπεύει να ανταγωνιστεί την Apple και τις υπόλοιπες εταιρείες κατασκευής smartphone κατασκευάζοντας μια δική του συσκευή, οι φήμες περί κυκλοφορίας smartphone από τo Facebook επανέρχονται.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν το Facebook συνεργάζεται στενά με την HTC για την δημιουργία ενός smartphone το οποίο θα έχει λειτουργικό Android και θα ενσωματώνει πλήρως όλες τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Μάλιστα αν επιβεβαιωθεί η φήμη όλες οι εφαρμογές της Google όπως τα Play, Gmail και Maps θα έχουν αφαιρεθεί.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της πριν το τρίτο τρίμηνο του 2012. Οπότε αν πράγματι ισχύει η πληροφορία είναι βέβαιο ότι η αγορά των smartphones θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC