Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο τριών πειρατικών ιστοσελίδων

Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο τριών πειρατικών ιστοσελίδων
 
Τρεις από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες διακίνησης πειρατικών εφαρμογών για Android έκλεισαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, σε συνεργασία με Ολλανδικές και Γαλλικές αρχές.

Πρόκειται για τα Appbucket, Applanet και Snappzmarket, τα οποία έχουν ήδη σταματήσει την λειτουργία τους και αντί για την ιστοσελίδα στους χρήστες εμφανίζεται το γνωστό λογότυπο του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σε δήλωση του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε πως «είναι η πρώτη φορά που κατάσχονται ιστοσελίδες διακίνησης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα» ενώ με την πειρατεία στο Android να ξεπερνά το 60%, σίγουρα η κίνηση των αρχών θα ενθουσίασε αρκετούς developers εφαρμογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC