Ασφαλίστε το κινητό ή το tablet σας

Ασφαλίστε το κινητό ή το tablet σας

Νέα υπηρεσία G-Insurance

Τη δυνατότητα να ασφαλίσουν το νέο τους κινητό τηλέφωνο ή το tablet με καλύψεις πέραν αυτών της εγγύησης του κατασκευαστή, δίνει στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός με την υπηρεσία G-Insurance.

Με την ανανεωμένη υπηρεσία G-Insurance, οι επισκέπτες των καταστημάτων Γερμανός μπορούν να ασφαλίσουν το κινητό τους τηλέφωνο ή το tablet τους από κάθε μικρό ή μεγάλο κίνδυνο, όπως θραύση από τυχαία πτώση, πυρκαγιά ή ακόμα και υγρασία.

Τώρα στο Γερμανό, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα «Cosmote Απεριόριστα προς όλους», μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013, μπορεί κανείς να αποκτήσει δωρεάν την υπηρεσία G-Insurance για το νέο του κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Γιατί μόνο στο Γερμανό οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή tablet, αποκτώντας το είτε με συμβόλαιο Cosmote είτε ως σκέτη συσκευή.

ger

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC