Αυτά είναι τα Windows Phone 8

Αυτά είναι τα Windows Phone 8
 
Μπορεί τα Windows Phone 8 να μην κυκλοφορούν ακόμα, η ιστοσελίδα WPCentral όμως κατάφερε μέσω του Software Development Kit, στο οποίο μέχρι τώρα έχουν πρόσβαση μόνο επιλεγμένοι developers, να «τρέξει» την τελική, η μάλλον σχεδόν τελική έκδοση του λειτουργικού.

Αφού ξόδεψαν αρκετές ώρες για να ρυθμίσουν τον υπολογιστή τους για το SDK, καθώς για τη λειτουργία του χρειάζονται τα Windows 8 Pro RTM στην έκδοση 64bit, το τοποθέτησαν σε έναν emulator και το έτρεξαν, δημοσιεύοντας μάλιστα το πρώτο βίντεο preview της νέας έκδοσης των Windows Phone.

Το βίντεο καλύπτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού αλλά όχι όλα.

Όπως αναφέρει το WPCentral είναι πολύ πιθανό η Microsoft να διατηρεί κλειδωμένο μεγάλο μέρος του SDK με αποτέλεσμα οι developers να μην έχουν πρόσβαση στο πλήρες λειτουργικό σύστημα.

Η επίσημη έκδοση των Windows Phone 8 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η RTM έκδοση για τους κατασκευαστές είναι ήδη διαθέσιμη από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC