Συνεχίζεται η «επίθεση» της Samsung στο iPhone

Συνεχίζεται η «επίθεση» της Samsung στο iPhone
 

Είναι γεγονός ότι παρά τα προβλήματα του, το iPhone 5 να έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. ‘Ετσι η Samsung αποφάσισε να αξιοποιήσει όλο αυτό το θόρυβο προκειμένου να πείσει το κοινό ότι το Galaxy SΙΙΙ υπερέχει κατά πολύ.

Ενώ λοιπόν για άλλη μια φορά ειρωνεύεται τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται από τα Apple Fan Boys, δεν παραλείπει να τονίσει ανάμεσα σε άλλα ότι το iPhone 5 σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του δεν διαθέτει NFC.

Γεγονός που δεν του επιτρέπει να κάνει ηλεκτρονικές πληρωμές σε καταστήματα, αλλά ούτε να ανταλλάσσει εύκολα αρχεία με άλλες συσκευές απλώς ακουμπώντας τη μία με την άλλη.

Παρά τις «κατηγορίες» προς το νέο τηλέφωνο της Apple, είναι αμφίβολο το αν θα καταφέρει να πείσει τους φίλους της εταιρείας να μην το αγοράσουν. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ήδη έχει πετύχει ρεκόρ πωλήσεων και δεν φαίνεται ότι, εμπορικά τουλάχιστον, μπορεί κανείς να το ανταγωνιστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC