Αυτή είναι η επανασταστική εφεύρεση μετατροπής απόνερων σε πόσιμο!!!

Αυτή είναι η επανασταστική εφεύρεση μετατροπής απόνερων σε πόσιμο!!!

Επανασταστική μέθοδος υπόσχεται τη μετατροπή θαλασσινού νερού, απόνερων νοσοκομείων, βρώμικων νερών αποφράξεων αποχετεύσεων ακόμη και βοθρολυμάτων σε εγγυημένα υγιεινό και πόσιμο νερό. Μάλιστα η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα σε χρόνο πραγματικά ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 2,5 λεπτά της ώρας!!!!!!Τη συγκεκριμένη μέθοδο που υπόσχεται πραγματικά τα απίστευτα παρουσίασε ερευνητική ομάδα του Μεξικού, η οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν είναι καν σε πειραματικό στάδιο αλλά πανέτοιμη προς καθολική και ευρεία εφαρμογή από οποιαδήποτε χώρα ενδιαφέρεται, αρκεί μόνο να επιτρέπεται η μετατροπή από την εκάστοτε νομοθεσία σχετικά με το τι ορίζεται ως πόσιμο νερό αλλά και τι προβλέπεται για τη διαχείριση απόνερων και λυμάτων.

Η τεχνική που επίσημα ονομάζεται System PQUA αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας των μηχανολόγων μηχανικών της Cooperativo Jhostoblak που εδρεύει στο Μεξικό. Ισχυρίζεται ότι μπορεί να καταστήσει απόλυτως καθαρό οποιοδήποτε υδατικό διάλυμα με βρωμιές και ακαθαρσίες ακόμη και αν είναι θαλασσινό ή λύματα από βόθρους και αποφράξεις τουαλετών και αποχετευτικών αγωγών οικιακών, νοσοκομειακών. εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η μετατροπή αυτή συνοδεύεται πολύ απλά από την ολοκληρωτική απαλλαγή των απόνερων από μικροοργανισμούς, βαρέα μέταλλα, ρύπους και άλατα με τη βοήθεια ειδικών διασπαστικών – αφαιρετικών χημικών ενώσεων που έχουν αναλάβει την δύσκολη δουλειά απομάκρυνσης οποιουδήποτε μολυσματικού και παθογόνου οργανικού και ανόργανου παράγοντα εμπεριέχεται στο νερό. Το σημαντικό δε κατά τις δηλώσεις των ειδικών είναι ότι η μέθοδος επιτρέπει την επιλεκτική ανάκτηση των μεταλλικών αλάτων και των ιχνοστοιχείων που υπάρχουν στο φυσικο καθαρό νερό, τα οποία και είναι αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μεταφορικά αναφέρουν ότι το νερό ”έχει μνήμη” και με τις κατάλληλες ”οδηγίες” μπορεί να απαλλαχτεί μόνο από ότι το κατέστισε βρώμικο διατηρώντας παράλληλα οτιδήποτε ΄΄πολύτιμο”.

Εχουν αναπτυχθεί 8 διαφορετικοί συνδυασμοί μειγμάτων διασπαστικών ενώσεων, εκ των οποίων ο καθένας είναι κατάλληλος και για την αντίστοιχη κατηγορία απόνερων. Για παράδειγμα άλλο μείγμα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό νερών βόθρων ή προερχόμενων από αποφράξεις αποχετεύσεων και άλλο για θαλασσινό νερό.
Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι κατά την διεξαγωγή της διαδικασίας καθαρισμού δεν εκλύονται κανενός είδους τοξικά αέρια ή στοιχεία που θα επιβαρύναν το φυσικό περιβάλλον. Σημειώνεται επίσης η κατακρύμνιση των ”άχρηστων – βλαβερών συστατικών” επιτυγχάνεται χάρην της βαρύτητας μέσω της οποίας  συγκεντρώνεται στον πυθμένα διαχωρισμού ένα ίζημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λίπασμα ή ως πρώτη ύλη κατασκευής οικοδομικών υλικών. Ακολουθεί η διαύγαση και το φιλτράρισμα κατά τη διέλευση από άλλη ειδικά διαμορφωμένη δεξαμενή και τέλος ολοκληρώνεται η επεξεργασία με αέριο όζον προς μετατροπή σε απόλυτα καθαρό και πόσιμο νερό.

Δημοσιογράφοι που κλήθηκαν σε επίσημη παρουσίαση να καταγράψουν το γεγονός δοκίμασαν το νερό και το χαρακτήρισαν ως φρέσκο στη γεύση, τελείως διαυγές και άοσμο και με ουδέτερη γεύση.

Τέλος έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από επίσημες πηγές χαρακτήρισαν το παραγόμενο νερό απόλυτα υγιές που πληρεί απολύτως το κατάλληλο πρότυπο SSA NOM 127 που αφορά τα πόσιμα και ζωτικής σημασίας υγρά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Πηγή: http://www.apofraxeis24h.gr/index.php/blog-news/165-idou-i-efevresi-metatropis-thalassinou-nerou-kai-aponeron-apofraxeon-se-posimo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC