Αυτό είναι το νέο Macbook Air

Αυτό είναι το νέο Macbook Air

Την κυκλοφορία του νέου Macbook Air, ανακοίνωσε η Apple, στο επίσημο site της.

Η Apple μέσω του επίσημου σάιτ της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του περίκομψου υπολογιστή MacbookAir, που όπως αναφέρει αποτελεί την μεγαλύτερη αλλαγή στο σχεδιασμό και τις λειτουργίες υπολογιστή της εταιρίας, από το 2012.

macbook_air_2.png.jpg

Ο φορητός υπολογιστής γίνεται ακόμα καλύτερος με 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας στο 13 ιντσών μοντέλο και 9 ώρες στο μοντέλο των 11 ιντσών. Διαθέτει νέα αρχιτεκτονική flash και τέταρτης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i5 & i7, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας . Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη τη νέα τεχνολογία 802.11ac, για έως και 3 φορές ταχύτερη απόδοση του Wi-Fi. Στον νέο σχεδιασμό συγκαταλέγονται και οι θύρες Thunderbolt και USB 3, widescreen οθόνη LED, κάμερα FaceTime 1080p, dual μικρόφωνα, Multi-Touch trackpad και πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

mac_book_air_3.png.jpg

Ο νέος φορητός υπολογιστής θα έχει μικρότερο πληκτρολόγιο από την υπάρχουσα έκδοση, ενώ η επιφάνεια χειρισμού trackpad, δεν θα πατιέται. Η διάθεσή του στην αγορά πιθανολογείται μέσα στους επόμενους μήνες του 2015.

keyboardspacing-copy.png

profilecompare-copy.png

πηγή : 9to5mac.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC