Αυτό το ξυπνητήρι σε ξυπνάει και σου φτιάχνει καφέ όπως ακριβώς τον πίνεις για να ανοίξει το μάτι σου [εικόνες]

Αυτό το ξυπνητήρι σε ξυπνάει και σου φτιάχνει καφέ όπως ακριβώς τον πίνεις για να ανοίξει το μάτι σου [εικόνες]

Ο βρετανός δεξιοτέχνης στο βιομηχανικό σχέδιο Τζος Ρένουφ αξιοποίησε τη δυσκολία που συναντούν πολλοί άνθρωποι στο πρωινό ξύπνημα δημιουργικά. Φιλοτέχνησε αυτό που θα μπορούσε να καταστεί σε βασιλιά των απανταχού ξυπνητηριών.

Το «Barisieur» είναι ένα ξυπνητήρι αλλιώτικο από τα άλλα. Εκτός από το να χτυπάει την ώρα που έχει ρυθμιστεί, αυτομάτως ξεκινά και την παρασκευή της αγαπημένης γεύσης καφέ του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ρυθμίσει εκτός από την ώρα που θέλει να ξυπνήσει και την αναλογία ποσότητας ζάχαρης και καφέ. Ετσι, με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ροφήματος καθίσταται πολύ ευκολότερο το πρωινό ξύπνημα, χώρια που δεν κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να φτιάξετε καφέ και τον πίνετε και στο κρεβάτι!

Εντάξει, το μόνο που έχετε να κάνετε από βραδύς είναι να εφοδιάσετε με καφέ τη συσκευή. Επίσης, το «Barisieur» έχει και χώρο να τοποθετήσετε και το γάλα σας σε περίπτωση που δεν αγαπάτε τον black coffee.

Οπως αναφέρει ο Ρένουφ στο site του, η διαδικασία του να γεμίσουν με καφέ το ξυπνητήρι από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες της συσκευής να κοιμηθούν ευκολότερα γιατί μπορεί να καταστεί τελετουργικό, αφού στο ανθρώπινο μυαλό θα συνδυαστεί με την παράδοση στην αγκαλιά του Μορφέα. «Ενισχύει ένα είδους τελετουργικού πριν μας πάρει ο ύπνος, δίνοντας στο σώμα μας και το μυαλό μας το σινιάλο ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε» γράφει ο Ρένουφ.barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-13 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-12 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-9 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-10 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-6 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-8 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-7 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-5 barisieur-coffee-maker-alarm-clock-joshua-renouf-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC