Αυτοί είναι οι πρόγονοι της μασκότ τού Android

Αυτοί είναι οι πρόγονοι της μασκότ τού Android

Το πράσινο ανδροειδές, το λογότυπο του mobile λειτουργικού συστήματος της Google είναι πλέον από τις πιο γνωστές φιγούρες στο χώρο της τεχνολογίας, αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς.

 

 

Πριν όμως υιοθετηθεί το Android που όλοι γνωρίζουμε υπήρχε μία άλλη πρόταση,η οποία είχε αρχικά γίνει δεκτή με θέρμη από ομάδα προγραμματιστών τής Google, στην οποία και παρουσιάστηκε.

 

Τα πρώτα αυτά σχέδια της μασκότ του λειτουργικού, αποκάλυψε ο Dan Morrill της Google στη σελίδα του στο Google+. Κατόπιν, η Irina Blok δημιούργησε τη φιγούρα η οποία και τελικά επικράτησε και εκπροσωπεί το mobile λειτουργικό τής εταιρείας. Καλύτερα, θα λέγαμε!

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1.jpeg?w=1110 https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_216.jpeg?w=1110

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC