Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά

Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά

Τον Φεβρουάριο η Nissan μας έδειξε για πρώτη φορά τις καρέκλες γραφείου που παρκάρουν μόνες τους. Ουσιαστικά ήταν αυτόνομες καρέκλες που στο τέλος της ημέρας όταν τελείωνες τη δουλειά ή όταν τελείωνε ένα meeting, αυτές μπορούσαν να επιστέψουν στη θέση τους και να τακτοποιηθούν μόνες τους.

Σήμερα η Nissan μας δείχνει μέσα από ένα νέο video την εξέλιξη που έχει γίνει στις ….αυτόνομες καρέκλες. Αυτή τη φορά οι καρέκλες σχηματίζουν μια σειρά για να μην κουράζονται όσοι περιμένουν.

Οι καρέκλες ονομάζονται ProPILOT Chair, είναι τοποθετημένες σε μια σειρά, όταν σηκωθεί ο πρώτος η καρέκλα του μετακινείται στο τέλος της ουράς και η επόμενη παίρνει τη θέση της. Όσοι έχουν επισκεφθεί το Τόκιο θα παρατήρησαν ότι οι Ιάπωνες σχηματίζουν ουρές για τα πάντα, ακόμη για να φάνε σε ένα καλό εστιατόριο μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν πολλή ώρα.

Η ProPILOT Chair έχει στόχο να μπει σε εστιατόρια για να μην στέκονται οι πελάτες όρθιοι να περιμένουν και μάλλον οι συμβατικές καρέκλες δεν είναι αρκετές για μια πόλη σαν το Τόκιο.

H Nissan αυτή τη στιγμή δέχεται αιτήσεις από εστιατόρια της Ιαπωνίας που μπορεί να ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη τεχνολογία. Οι επιλαχόντες θα εξοπλιστούν με τις αυτόνομες καρέκλες μέσα στο 2017. Απώτερος στόχος της βέβαια είναι να διαφημίσει τα αυτοκίνητά της και την εξέλιξη που γίνεται στην αυτόνομη οδήγηση.

Δείτε το video:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC