Αυξάνεται η διείσδυση του Ice Cream Sandwich

Αυξάνεται η διείσδυση του Ice Cream Sandwich
 

Αν και απέχει πολύ ακόμη μέχρι να αποτελέσει υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο των συσκευών με Android, το Ice Cream Sandwich αυξάνει σταθερά το μερίδιο του στο χώρο των φορητών συσκευών.

Ενώ λοιπόν μέχρι τον Απρίλιο το ICS βρισκόταν μόνο στο 2.6% των συσκευών που είχαν Android, τώρα το ποσοστό του έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Όπως μαθαίνουμε αυτή τη στιγμή είναι στο 4.9% και βαίνει αυξανόμενο.

Αν και είναι βέβαιο ότι αυτά τα ποσοστά θα ανέβουν ακόμη περισσότερο, είναι αμφίβολο αν ποτέ θα το δούμε σε πραγματικά μεγάλο αριθμό τηλεφώνων ή tablets. Όπως είναι γνωστό η Google ήδη ολοκληρώνει την ανάπτυξη του Android 5.0 ενώ έχουν ακουστεί και κάποιες φήμες ότι το Key Lime Pie, το Android 6.0 δηλαδή είναι και αυτό υπό ανάπτυξη.

Συνεπώς είναι βέβαιο ότι πολλοί χρήστες θα αναβαθμίσουν τα κινητά τους κατευθείαν σε αυτές τις εκδόσεις χωρίς να περάσουν από το Ice Cream Sandwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC