Υπό κατάργηση το «Windows Live»

Υπό κατάργηση το «Windows Live»
 

Η κυκλοφορία των Windows 8 πλησιάζει και αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί κανείς τις υπηρεσίες της Microsoft. Σημαντικότερη από αυτές η κατάργηση του Windows Live και η αντικατάσταση του με το Microsoft account.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν εφαρμογές όπως τα Windows Live Calendar, Contacts και MSN Messenger θα απλοποιηθούν και θα μετατραπούν σε Calendar, People και Messaging. Το ίδιο συμβεί άλλωστε και για το Windows Live Mail, που πια θα μετατραπεί σε Mail στα Windows 8 και το Windows phone.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι υπηρεσίες θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν όπως και πριν, χωρίς οι χρήστες να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Εξαίρεση αποτελεί μόνο το Windows Live Writer το οποίο ενδεχομένως και να πάψει να υποστηρίζεται από την εταιρεία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1111.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC