Αύξηση επισκεψιμότητας σημειώνει το Google+

Αύξηση επισκεψιμότητας σημειώνει το Google+
 
Ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών του Google+ αυξήθηκε κατά 66% τους τελευταίους εννέα μήνες, με περίπου 110,7 εκατομμύρια επισκέπτες τον Ιούνιο, σύμφωνα με σχετική αναφορά του ComScore.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κίνηση προς το Google+ αυξήθηκε από 15,2 εκατομμύρια σε 27,6 εκατομμύρια επισκέπτες μέσα στην ίδια περίοδο.

Την ίδια στιγμή, πτώση στην επισκεψιμότητα παρατηρείται στο Facebook και συγκεκριμένα στους επισκέπτες από τις ΗΠΑ, οι οποίοι από 166 εκατομμύρια μειώθηκαν σε 159,8 εκατομμύρια.

Σε συνδυασμό με τις ζημιές που σημειώνει αυτή την περίοδο το κοινωνικό δίκτυο, μάλλον τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Πάντως ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Morten Myrstad, ο οποίος και δημοσίευσε την ανάλυση, τόνισε πως αν και η πρωτιά του Facebook έπεσε αρκετά, θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη μας πως ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών δεν μετρά τη μέση διάρκεια που παραμένουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα αλλά ούτε και το πόσοι από αυτούς ξαναμπαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC