Αύξηση κατά 66% στους επισκέπτες του Google+ μέσα σε 9 μήνες

Αύξηση κατά 66% στους επισκέπτες του Google+ μέσα σε 9 μήνες

Καλά τα νέα για το κοινωνικό δίκτυο της Google, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της έγκυρης ComScore, ο αριθμός των μοναδικών επισκέψεων (unique visits) ανά μήνα έχει αυξηθεί κατά 66% σε σύγκριση με τους προηγούμενους 9 μήνες, με αποτέλεσμα τον Ιούνιο να επισκεφθούν το Google+ περισσότεροι από 110 εκατ. χρήστες, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο οι επισκέψεις ήταν 66.7 εκατ.

Συγκριτικά με το Facebook ο αριθμός μοναδικών επισκεπτών από τις ΗΠΑ είναι κατά 11 φορές μικρότερος, ωστόσο, το Google+ παρουσίασε άνοδο, ενώ το Facebook άρχισε να εμφανίζει μείωση (158 εκατ. το Μάιο, 166 εκατ. το Νοέμβριο).

Είναι νωρίς, βέβαια, να πούμε ότι ο κόσμος άρχισε να αφήνει το Facebook για το Google+, αλλά φαίνεται ότι το δεύτερο άρχισε να παίρνει μπρος. Άλλωστε, σε πρόσφατη έρευνα το κοινό δήλωσε πιο ικανοποιημένο από το Google+ σε σχέση με το Facebook…

[via TheVerge]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC