Νέα tablets από την Amazon

Νέα tablets από την Amazon
 
Με την κυκλοφορία του tablet της Google η αλήθεια είναι ότι το Kindle απέκτησε έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή. Όπως είναι φυσικό λοιπόν η εταιρεία έπρεπε να κινηθεί αρκετά γρήγορα προκειμένου να μην επιτρέψει στη Google να της πάρει το σύνολο των πελατών της στον τομέα αυτό.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες λοιπόν, η Amazon πρόκειται να παρουσιάσει έξι νέα tablet σε διάφορες διαστάσεις και με μεγάλο εύρος διαφορετικών χαρακτηριστικών.

Από αυτά το σημαντικότερο θα είναι βέβαια το μοντέλο με οθόνη 10 ιντσών το οποίο βέβαια θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το iPad. Μάλιστα αν επιβεβαιωθεί και η σχετική φήμη για smartphone από την εταιρεία τότε o ανταγωνισμός με την Apple θα είναι ακόμη πιο έντονος καθώς στόχος θα είναι φυσικά να πάρει μερίδιο αγοράς και από το iPhone.

Αν και τα πιο πάνω αποτελούν απλώς φήμες, οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Με την αγορά στο χώρο της πληροφορικής να αλλάζει με τόσο έντονους ρυθμούς, είναι επιβεβλημένο για την Amazon να αλλάξει τη στρατηγική της και να την προσαρμόσει στις εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC