Αύξηση ρεκόρ στο δίκτυο 3G της Cosmote το καλοκαίρι

Αύξηση ρεκόρ στο δίκτυο 3G της Cosmote το καλοκαίρι
 
Σημαντική αύξηση σημείωσε το φετινό καλοκαίρι η χρήση υπηρεσιών Internet και data μέσω κινητών δικτύων σύμφωνα με στοιχεία από το δίκτυο 3G της Cosmote, με τη μεγαλύτερη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

Μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η συνολική κίνηση που διεκπεραίωσε το δίκτυο 3G της Cosmote αυξήθηκε κατά 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο όγκος δεδομένων από το σύνολο των συνδρομητών στο δίκτυο της εταιρείας αυξήθηκε κατά 42% σε σχέση με την ίδια ημέρα πέρυσι. Η Cosmote ειδικά για όλο τον φετινό Αύγουστο προσέφερε στους συνδρομητές του δικτύου της απεριόριστο mobile Internet για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα στις διακοπές τους από κινητό, tablet ή laptop.

Λόγω της μεγάλης κάλυψης και των υψηλών ταχυτήτων που προσφέρει και στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας, το δίκτυο της Cosmote για να σερφάρουν επιλέγουν και οι ξένοι επισκέπτες της χώρας μας, με τον αριθμό αυτών που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το δίκτυο της Cosmote σε καθημερινή βάση το φετινό Αύγουστο να φτάνει και πάλι τους 500.000 χιλιάδες.

Από την Κρήτη έως το Κιλκίς και από την Κέρκυρα στο Ιόνιο έως τη Λέρο, το Αγαθονήσι και τη Λήμνο στο Αιγαίο πρωταγωνίστριες στην αύξηση της κίνησης 3G είναι οι περιοχές της Ελλάδας εκτός αστικών κέντρων που αποτελούν και προορισμούς διακοπών. Την πιο εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν τα Νότια Ιωάννινα, η Θεσπρωτία και η Λευκάδα όπου η κίνηση στο δίκτυο 3G το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ενισχύθηκε κατά περισσότερο από 100% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011. Στην Πρέβεζα η κίνηση αυξήθηκε κατά 98%, στο Κιλκίς 92% ενώ στην Ευρυτανία κατά 73%. Στο νότιο Ρέθυμνο η αύξηση ανήλθε σε 65%, στην Κέρκυρα 40% ενώ στην Πάτμο, τη Λέρο και το Αγαθονήσι η κίνηση αυξήθηκε κατά 15%, πάντα σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Στο πλαίσιο της συγκριτικής έρευνας σε mobile Internet που πραγματοποίησε το PC Magazine, η Cosmote απέσπασε τη διάκριση της «Μέγιστης Απόδοσης 3G δικτύου».

Το δίκτυο 3G της εταιρείας διακρίθηκε από το έγκυρο περιοδικό για την ταχύτερη, την πιο αξιόπιστη και σταθερή απόδοση στο σύνολο των σημείων όπου έγιναν οι δοκιμές, σημειώνοντας την υψηλότερη επίδοση στα 22Mbps, έχοντας μάλιστα εξυπηρετήσει και τους περισσότερους συνδρομητές.

Η Cosmote εστιάζοντας στη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, μέσα από διαρκείς αναβαθμίσεις του δικτύου της κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες, αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυό της κατά 25%. Για να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, με τη μεγαλύτερη 3G κάλυψη στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC