Μετατρέψτε το iPad σε… βιβλίο

Μετατρέψτε το iPad σε… βιβλίο
 
Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το iPad για να διαβάσουμε βιβλία. Δεδομένου όμως ότι τα βιβλία αυτά είναι σε ηλεκτρονική μορφή, ενίοτε νιώθουμε ότι χάνουμε την επαφή με τα αυθεντικά που ήταν φτιαγμένα από χαρτί.

Είτε για να λύσει λοιπόν το συγκεκριμένο πρόβλημα, είτε για να βγάλει στην αγορά μια πραγματικά ξεχωριστή θήκη, η Twelve South δημιούργησε τη θήκη βιβλίο. Όχι οποιοδήποτε βιβλίο όμως. Μια παλιά δερματόδετη έκδοση σαν αυτές που βλέπουμε στις πανάρχαιες βιβλιοθήκες. Εκτός από ιδιαίτερη εμφάνιση όμως, η BookBook iPad Case διαθέτει και επιπλέον ενίσχυση για αυξημένη προστασία από χτυπήματα και φθορές.

Παράλληλα, αποτελεί ένα είδος καμουφλάζ μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τις πιθανότητες να σας κλέψουν την αγαπημένη σας συσκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC