Βάλε τις φωτογραφίες σου από το Facebook στο νέο video clip των Linkin Park! [Video]

Βάλε τις φωτογραφίες σου από το Facebook στο νέο video clip των Linkin Park! [Video]

Το δημοφιλέστατο μουσικό συγκρότημα Linkin Park έχει βάλει για τα καλά στην παρουσία του τα social media και την τεχνολογία γενικότερα (θυμηθείτε το video για το Medal of Honor: Warfighter), με το νέο video clip της μπάντας “Lost in the Echo” να διαμορφώνεται ανάλογα με τις φωτογραφίες που έχει ο θεατής στο Facebook, αρκεί να τις ανεβάσει στην ιστοσελίδα LostInTheEcho.com!

Ο Mike Shinoda των Linkin Park δήλωσε στο Mashable:

“Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη αλλαγή στον όρο ‘μουσικό video’. Η ιδέα να γυρίσουμε ένα κλασικό video ή ζωντανή εμφάνιση για να προωθήσουμε το τραγούδι έμοιαζε βαρετή. Προσωπικά δεν ανεβάζω ποτέ δικές μου φωτογραφίες, επομένως, οι μισές από αυτές που μπήκαν στο video clip ήταν σκυλιά, τοπία και διάφορα άλλα”

Να σημειωθεί ότι οι δημιουργοί του διαδραστικού video, Jason Nickel και Jason Zada, βασίστηκαν στην τεράστια επιτυχία της viral καμπάνιας “Take This Lollipop”, η οποία έφτασε τα 10 εκατ. Likes στο Facebook γρηγορότερα από κάθε άλλη εφαρμογή.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LostInTheEcho.com, η οποία θα σας ζητήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια θα σας δώσει την επιλογή να μοιραστείτε το video σε Facebook ή Twitter.

[via Mashable]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC