Η Samsung ανακοίνωσε επικείμενη αναβάθμιση του Galaxy S3

Η Samsung ανακοίνωσε επικείμενη αναβάθμιση του Galaxy S3
 
Αν και ήδη γνωρίζουμε πως η Samsung σκοπεύει σύντομα να αναβαθμίσει το S3 σε Android Jelly Bean, μέχρι τώρα ακούγαμε μόνο φήμες. Στις αρχές του μήνα η ιστοσελίδα SamMobile είχε ανακοινώσει μάλιστα πως η δοκιμαστική έκδοση του 4.1 βρισκόταν ήδη στο τελικό στάδιο, χωρίς όμως να έχουμε κάποια επίσημη δήλωση από την ίδια την εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Samsung όμως στην έκθεση IFA 2012, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως η αναβάθμιση σε Jelly Bean θα πραγματοποιηθεί «πολύ σύντομα» για τις συσκευές Galaxy S3, Galaxy Note και Galaxy Note 10.1. Δεν αναφέρθηκε πουθενά για το Galaxy S2 οπότε είναι αρκετά πιθανό ο προκάτοχος του S3 να μην αναβαθμιστεί τελικά.

Βέβαια το «πολύ σύντομα» είναι αρκετά γενικό και η Samsung δεν έδωσε στοιχεία για το πότε θα πρέπει να αναμένουμε την αναβάθμιση, πιθανολογείται όμως πως θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του χρόνου, ίσως λίγες εβδομάδες πριν την περίοδο των γιορτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC