Βελτιώνεται η σύνδεση μεταξύ Facebook και Twitter

Βελτιώνεται η σύνδεση μεταξύ Facebook και Twitter
 

Μπορεί το Facebook και το Twitter θεωρητικά να είναι ανταγωνιστές στο χώρο των social media αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για δύο τόσο ισχυρές υπηρεσίες, τις εξυπηρετεί να συνεργάζονται.

Ήδη άλλωστε υπάρχει λειτουργία που επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση αναρτήσεων από το Twitter στο Facebook.

Πλέον εάν το tweet περιλαμβάνει φωτογραφία ή hashtags όπως συμβαίνει συνήθως, αυτά θα εμφανίζονται κανονικά και στην ανάρτηση που θα εμφανιστεί στο Facebook.

Παράλληλα όμως θα αναγνωρίζονται και τα σχετικά @replies προς άλλους χρήστες το Facebook αυτόματα θα παραπέμπει στην αντίστοιχη σελίδα του Twitter.

Βέβαια προκειμένου να λειτουργήσει η ενσωμάτωση θα πρέπει κανείς να προχωρήσει στις κατάλληλες ρυθμίσεις στο λογαριασμό του. Το Twitter μάλιστα δίνει εδώ τις απαραίτητες οδηγίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC