Βελτιώνεται η σύνδεση του Blogger με το Google+

Βελτιώνεται η σύνδεση του Blogger με το Google+
 

Αν και είδη έχει κάνει σημαντικά βήματα ως προς αυτή την κατεύθυνση, η Google συνεχίζει την προσπάθειά της για όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση του Blogger με το Google+. Πλέον λοιπόν, ο διαχειριστής του blog έχει τη δυνατότητα να συνδέσει τους λογαριασμούς του στις δύο υπηρεσίες προκειμένου να μπορεί να κοινοποιεί πιο εύκολα τις δημοσιεύσεις του στο προφίλ που διατηρεί στο Google+.

Μάλιστα το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση του blog όχι μόνο με προσωπικό λογαριασμό στην πλατφόρμα social media της Google αλλά και με τις σχετικές σελίδες πράγμα, αλλά και με τη σελίδα του blog στο Google+, πράγμα που διευκολύνει σημαντικά τον διαμοιρασμό των δημοσιεύσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC