Η Google επενδύει ακόμη περισσότερο στο YouTube

Η Google επενδύει ακόμη περισσότερο στο YouTube
 

Αν και οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει το YouTube με τραγούδια και με βίντεο με γάτες και σκύλους, η Google έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για την υπηρεσία. Στόχος της είναι να αποτελέσει όχι απλώς μια πλατφόρμα δημοσίευσης ερασιτεχνικών βίντεο αλλά ένα μέσο προβολής πρωτότυπου υλικού.

Θέλει να το μετατρέψει σε ένα εναλλακτικό τηλεοπτικό δίκτυο με άλλα λόγια. Άλλωστε ήδη έχει διαθέσει 150 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει 100 διαφορετικά κανάλια τα οποία θα μεταδίδουν εκπομπές και περιεχόμενο αποκλειστικά δημιουργημένο για το YouTube.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν θα δαπανήσει επιπλέον 200 εκατομμύρια για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την πτυχή αυτή της υπηρεσίας. Μάλιστα εντός του 2013 θα δημιουργήσει και κανάλια τα οποία θα απευθύνονται αποκλειστικά στο βρετανικό και γαλλικό κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC