Χαμηλές οι πωλήσεις των Lumia στις ΗΠΑ

Χαμηλές οι πωλήσεις των Lumia στις ΗΠΑ
 

Δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη πληροφορία βέβαια αλλά φαίνεται ότι τα Lumia δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μέχρι τώρα δεν έχουν ξεπεράσει τα 330.000 τεμάχια συνολικά.

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αποτελεί σημαντικό πλήγμα τόσο για τη Nokia όσο και για την Microsoft που σκόπευαν να αποκτήσουν μερίδιο της αγοράς των smartphone των ΗΠΑ και θα πρέπει τώρα να αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους.

Σε κάθε περίπτωση, σε λίγους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα Windows 8. Ενδέχεται λοιπόν να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς καθώς, λόγω των χαρακτηριστικών τους, είναι βέβαιο ότι πάρα πολλοί καταναλωτές θα τα προτιμήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC