Χειριστείτε τις συσκευές σας από απόσταση

Χειριστείτε τις συσκευές σας από απόσταση
 
Το Domo, αρχικά του Domestic Monitor, είναι μια ασύρματη συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με πληθώρα συσκευών μέσα στο σπίτι.

Μέσω του κινητού σας, σας επιτρέπει να χειρίζεστε τις συσκευές αυτές, να τις κλείνετε φεύγοντας για δουλειά ή από τη δουλειά εάν τυχόν ξεχάσατε να κλείσετε μια από αυτές, ακόμα και να ανοίγετε το κλιματιστικό προτού φτάσετε ώστε να βρείτε το σπίτι δροσερό.

Πέρα από τις χειροκίνητες λειτουργίες, η συσκευή μπορεί σε συνδυασμό με το smartphone σας να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες αυτόματες ενέργειες, όπως για παράδειγμα να ανοίγει και να σβήνει αυτόματα τα φώτα όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από ένα δωμάτιο, να ανοίγει αυτόματα την τηλεόραση όταν μπαίνετε στο σαλόνι και τα σενάρια είναι πραγματικά αμέτρητα.

Η συσκευή μάλιστα μπορεί να έχει εφαρμογή και σε επαγγελματικούς χώρους, κλείνοντας υπολογιστές και λοιπό εξοπλισμό όταν δεν βρίσκεται κανείς στον χώρο, ενεργοποιώντας τον συναγερμό όταν αποχωρεί και ο τελευταίος υπάλληλος ή στέλνοντας e-mail ή μηνύματα όταν έρχονται και φεύγουν οι εργαζόμενοι.

Το campaign του Domo στο Kickstarter έχει ήδη συγκεντρώσει 1.300 δολάρια και μένουν ακόμα 28 ημέρες μέχρι να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 30.000 δολαρίων προκειμένου να αρχίσει η παραγωγή της συσκευής.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_950.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC