Η Nokia επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Zynga

Η Nokia επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Zynga
 

Την επέκταση της συνεργασίας της με τη Zynga ανακοίνωσε η Nokia. Όπως αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εταιρείας είναι να φέρει γνωστούς και δημοφιλείς τίτλους στις συσκευές της προκειμένου βέβαια να τις κάνει όσο γίνεται πιο ελκυστικές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα Zynga Poker και Draw Something πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στα Asha Touch μέχρι το τέλος του έτους. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα αντίστοιχου βεληνεκούς παιχνίδια αν και προς το παρόν δεν γνωστοποιήθηκε κάτι σχετικό.

Υπολογίζεται ότι με την μεταφορά αυτή στα Asha 305, Asha 306 and Asha 311 θα αποκτήσουν πρόσβαση στα παιχνίδια της Zynga τουλάχιστον 100 εκατομμύρια άτομα. Γεγονός που σίγουρα θα βοηθήσει την παραπαίουσα εταιρεία στην προσπάθεια της να ανακάμψει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC