Χιουμοριστική «επίθεση» στους χάρτες της Apple

Χιουμοριστική «επίθεση» στους χάρτες της Apple
 
Με τίτλο «So I hear you like Apple Maps» ο χρήστης του 9gag «koulis2000» δημιούργησε μια συλλογή από τις πιο γνωστές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν τις παραλείψεις και τα τραγικά λάθη των χαρτών της Apple.

Οι περισσότερες από αυτές μάλιστα είναι γνωστές τόσο από το 9gag όσο και από άλλες χιουμοριστικές ιστοσελίδες όπου οι χρήστες επιτίθενται, έστω και με χιούμορ, στην αμερικάνικη εταιρεία για την απόφαση της να κυκλοφορήσει ένα τόσο προχειρογραμμένο προϊόν.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ολόκληρες πόλεις και τοποθεσίες να έχουν εξαφανιστεί, να εμφανίζονται ως χωράφια, με τους μισούς δρόμους, ακόμα και μέσα στο νερό!

Μνημεία και αξιοθέατα σημειώνονται στο χάρτη πολύ μακριά από την πραγματική τοποθεσία τους, εκκλησίες εμφανίζονται ως εστιατόρια fast food, ενώ δρόμοι και πόλεις φαίνονται να έχουν «λιώσει», σαν να βγήκαν μόλις από το. «Inception».

Εμφανίζονται ακόμα διάφορα status από το Facebook, το Twiter και το Google+ τα οποία διακωμωδούν τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στους χάρτες της Apple.

Χαρακτηριστικό είναι το Tweet του Τμήματος Μεταφορών της Πολιτείας της Ουάσινγκτον το οποίο αναφέρει πως «μπορεί το iOS 6 να λέει το αντίθετο αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι δίδυμες γέφυρες της Tacoma δεν έχουν λιώσει!»

Δείτε τη συλλογή:

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_990.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC