Το Firefox Health Report κρατά σε φόρμα τον browser!

Το Firefox Health Report κρατά σε φόρμα τον browser!

Ο Mitchell Baker, επικεφαλής του Mozilla Foundation, ανέφερε πως σύντομα θα είναι διαθέσιμο, ένα νέο, ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στον Firefox, το Firefox Health Report (FHR).

 

Το Firefox Health Report, θα βοηθά τους χρήστες να καταλάβουν τη λειτουργία των προγραμμάτων τους και γιατί τρέχουν διαφορετικά σε σχέση με άλλων, καθώς και το πως θα κάνουν κάτι να τρέχει αποδοτικότερα.

 

Το Firefox Health Report θα επιτρέπει και στη Mozilla να συγκεντρώνει και να αναλύει πληροφορίες σχετικά με τα προγράματα που τρέχουν στο browser της και έχει σχεδιάσει αναφορές οι οποίες, για παράδειγμα, παρέχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικές με την επιβράδυνση που μπορεί να προκαλεί ένα add-on ή έαν η εκκίνηση ενός νέου Firefox προφίλ, θα βοηθήσει στην αύξηση της ταχύτητας.

 

Το FHR, θα συλλέγει πληροφορίες σχετικές με το configuration, τα customizations και την απόδοση, όχι όμως τις αναζητήσεις, τις τοποθεσίες των χρηστών και προσωπικές τους πληροφορίες. Όσοι ανησυχούν για την ιδιωτικότητά τους, θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο FHR.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC