Χρόνια πολλά YouTube!

Χρόνια πολλά YouTube!

Η δημοφιλέστερη, ίσως, ιστοσελίδα βίντεο στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή γιορτάζει σήμερα τα έβδομα γενέθλιά της. O λόγος για το YouTube που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν επτά χρόνια σαν σήμερα και εκτινάχθηκε σε δημοτικότητά μετά την εξαγορά του από τη Google. Τωρινά, στην υπηρεσία ανεβαίνουν περίπου 72 ώρες βίντεο το λεπτό, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τις 48 ώρες το λεπτό την ίδια περίοδο πέρσι.

Από τον Ιανουάριο προβάλλονται πάνω από 4 δις βίντεο καθημερινά από 800 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο ενώ όσον αφορά τo YouTube Mobile η Google ανακοινώνει περίπου 600 εκατομμύρια playbacks την μέρα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο που έφτιαξε η Google για τον εορτασμό των επτά χρόνων λειτουργίας παρακάτω:

[via Google]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC