Δε θα κυκλοφορήσει dock για το iPhone η Apple

Δε θα κυκλοφορήσει dock για το iPhone η Apple
 
Όσοι σκοπεύουν να αποκτήσουν μια βάση για το νέο τους iPhone μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν, αλλά και να καταφύγουν σε λύσεις άλλων εταιρειών, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα η Apple δεν θα κυκλοφορήσει επίσημη βάση για το iPhone 5.

Σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου του τμήματος μάρκετινγκ της Apple, Phil Schiller, η εταιρεία δεν έχει σχέδια για τη δημιουργία μιας ανανεωμένης έκδοσης του iPhone dock, για το νέο της smartphone.

Η αποκάλυψη έγινε από το «9to5mac», αναγνώστης του οποίου απέστειλε στην ιστοσελίδα το διάλογο που είχε με τον ίδιο τον Schiller μέσω e-mail. Στην ερώτηση του αν σκοπεύει η Apple να κυκλοφορήσει dock για το iPhone 5, ο αντιπρόεδρος απάντησε πως «δεν σκοπεύουμε να φτιάξουμε βάση για το iPhone 5. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν βάσεις τις χρησιμοποιούν με ηχεία ή ρολόγια» (εννοώντας προφανώς ξυπνητήρια).

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_960.jpeg?w=1110

Ήδη πάντως κάποιοι αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα του e-mail, γεγονός είναι όμως πως η Apple δεν έχει ακόμα παρουσιάσει κάποιο σχέδιο για βάση.

Εάν τελικά η είδηση αληθεύει, τότε οι καταναλωτές θα πρέπει να περιμένουν κάποια εταιρεία αξεσουάρ να την κατασκευάσει. Κάτι που για αρκετούς χρήστες θα σημαίνει πως το αξεσουάρ δεν θα έχει την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Apple.

Βεβαίως και οι πιο τολμηροί θα μπορούσαν να επιχειρήσουν να τοποθετήσουν το νέο τους τηλέφωνο στην παλιά τους βάση χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο μετατροπέα.

Μέχρι να δούμε όμως πως θα είναι ο νέος αυτός μετατροπέας κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτός ο τρόπος θα δουλέψει και, το κυριότερο, ότι δεν πρόκειται να προξενήσει ζημιά στην συσκευή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1047.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC