Δείτε πως χρησιμοποιείτε το Gmail με το νέο Gmail Meter της Google

Δείτε πως χρησιμοποιείτε το Gmail με το νέο Gmail Meter της Google

H Google ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Gmail Meter, μια υπηρεσία που κάθε πρώτη του μήνα θα σας στέλνει ένα e-mail με διάφορα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα Εισερχόμενά σας. Ουσιαστικά, το Gmail Meter περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειές σας, όπως το Google Account Activity.

Τα στατιστικά στοιχεία που καταγράφει το Gmail Meter είναι τα εξής:

Volume Statistics: δείχνει τον αριθμό των σημαντικών και σημειωμένων μηνυμάτων, τον αριθμό των ανθρώπων που σας έστειλαν e-mails κτλπ. Daily Traffic: δίνει μια εκτίμηση του πότε λαμβάνετε και στέλνετε mail κατά τη διάρκεια ενός μήνα. Traffic Pattern: δίνει μια αίσθηση της γενικότερης δραστηριότητάς σας στην αποστολή και λήψη mail την τελευταία βδομάδα. Email Categories: δείχνει πως διαχειρίζεστε τα Εισερχόμενα (κατηγορίες, κτλπ) Time Before First Response: δείχνει πόση ώρα περνά μέχρι να απαντήσετε σε κάποιο mail και πόση ώρα περνά μέχρι να απαντήσουν οι άλλοι σε δικό σας mail. Word Count: δείχνει το ποσοστό μηνυμάτων που στέλνετε ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων που υπάρχουν σε αυτό. Thread Lengths: δείχνει εάν συμμετέχετε σε μακριές συζητήσεις Τop Senders and Top Recipients: δείχνει την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνείτε συχνότερα.

Για να ενεργοποιήσετε το Gmail Meter πηγαίνετε στο Google Docs και ανοίξτε ένα Spreadsheet. Πηγαίνετε στο Tools->Script Gallery και εγκαταστήστε το Gmail Meter. Τώρα θα εμφανιστεί ένα νέο μενού με το όνομα Gmail Meter από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το Get a Report.

[via GoogleBlog]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC