Δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα χάρτες για iOS 6 η Google

Δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα χάρτες για iOS 6 η Google
 
Μετά το φιάσκο με τους χάρτες της Apple, οι οποίοι εμφανίζονται κακοφτιαγμένοι και με αρκετές και σημαντικές παραλείψεις, οι χρήστες των συσκευών της Apple στρέφουν τις ελπίδες τους στην Google, περιμένοντας να κυκλοφορήσει έκδοση των χαρτών της για το iOS 6.

Μάλλον όμως θα πρέπει να περιμένουν αρκετά, αφού ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, Eric Schmidt, ανακοίνωσε πως η Googloe δεν έχει ακόμα υποβάλλει τους χάρτες της στην Apple για την εισαγωγή τους στο App Store.

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι» δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων στο Tokyo σχετικά με την ανάπτυξη της εφαρμογής Google Maps για το iOS 6. Σχολιάζοντας μάλιστα την απόφαση της Apple να δημιουργήσει δικούς της χάρτες, είπε πως «νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να κρατούσαν τους δικούς μας. Αλλά τι ξέρω εγώ; Τι να κάνουμε, να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν γνώμη; Απόφαση τους είναι.»

Η Google και η Apple συνεργάστηκαν στενά για την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007 και για την ενσωμάτωση των υπηρεσιών YouTube και Google Maps στο smartphone της Apple. Οι σχέσεις τους όμως άρχισαν να ψυχραίνονται με την κυκλοφορία και την άνοδο του Android, το οποίο τώρα αποτελεί την κορυφαία κινητή πλατφόρμα στον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC